Juni challenge Elite Mindset

Maak van juni een maand om trots op te zijn

Kijken, lezen, luisteren en mijmeren is leuk. Maar Elite Mindset en groei draait om actie. Alles hier bij Elite Mindset is action-based. In deze mooie juni maand gaan we daarom wederom een mooie challenge aan met ons zelf. 30 dagen taken vervullen, liefst alle 30 dagen consistent werken. Dat is de clou: zo beoefenen en trainen we discipline, planning,  commitment en mindset-building op mentaal en fysiek niveau.

 

Over niveau's gesproken, we werken met 3 niveau's. Kies er 1 en ga er voor. 30 dagen elke dag:

  • Level 1: elke dag werken in je journal. Simpel. Maar niet altijd makkelijk I know. Zorg dat je elke dag in je journal werkt: de ochtendvragen, avondvragen en habit trackers. Elke dag meer bewustwording, meer power to you. Done? Vink een hokje aan op het formulier.
  • Level 2: level 1 plus een stapje extra: 10 air squats en 20 seconden plank/voorligsteun. Je hebt de hele dag de tijd. Geen tijd? Rot op met je excuses. KIES voor jezelf, niemand anders gaat dat voor je doen. Ken je de bewegingen niet? Vraag het professor Youtube. 10 air squats too easy? Doe je er 20. Het gaat niet om jouw ego, het gaat er om om 30 dagen consistent te voltooien, Benen trainen doe je in de gy.m. Done? Nice. Vink een hokje aan op het formulier: 1 down, 29 to go.
  • Level 3: alles van level 2 plus 1 bladzijde lezen uit een boek naar keuze. Voor mensen die serieus willen werken aan hun persoonlijke groei en persoonlijk leiderschap willen ontwikkelen: elke dag een paar minuten extra voor jezelf nemen en je reading skills/learning skills/onthaasting te vieren en te versterken. Done! Master! Vink een hokje aan op het formulier.

 

Om het extra makkelijk en overzichtelijk te maken heb ik een speciaal formulier voor  je gemaakt om je hiermee te helpen, compleet met beschrijving, checkboxes en meer. Kun je uitprinten (altijd mijn voorkeur) of digitaal invullen. Jouw feestje. Niet denken, doen. Met actie manifesteer je dat wat je wil:

Download gratis het EM Juni challenge formulier:


Vragen? Stel ze in de Elite Mindset Club op facebook!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.